Cold Case

14:00

Welkom

We heten u welkom op ons zonnig terras. We zijn zo goed als gereed voor de uitdaging. Deze dag wordt er door uw gezelschap intensief samengewerkt en zal het nodige plezier niet ontbreken.

14:30

Instructie Cold Case

Het gezelschap wordt in groepen verdeeld en krijgt een aantal attributen mee, zoals een walkie talkie en een polaroid camera. Aan de hand van een beschrijving gaat u de route lopen. De doelstelling is om een onopgeloste moord op te lossen. Wie heeft het gedaan en waarom? Met behulp van de walkie talkie onderhouden de groepen contact met elkaar. Voor zowel de route als het oplossen van de moord moeten jullie intensief samenwerken.

15:00

Wie heeft het gedaan?

Om de moord op te lossen voert u diverse opdrachten uit. Tussendoor houdt u intensief contact met de andere groep. Het is zeker geen overbodige luxe om regelmatig met elkaar af te spreken. Onderweg kunt u aan wijzigingen ontvangen van de hoofdinspecteur.

16:00

Pauze

 

Op ongeveer de helft van de tocht wordt er (indien gereserveerd) een consumptie geserveerd in een horecagelegenheid waar u de tot dan toe gevonden aanwijzingen op een rijtje kunt zetten.

16:30

Vervolg Cold Case

Na de pauze vervolgen we de tocht van Cold Case. Wordt de dader al in het nauw gedreven, of komt de dader ermee weg. Om de moord op te lossen kan een reconstructie van de moord niet ontbreken. Dit vraagt van de groepen denkvermogen en inventiviteit.

17:30

De dader ontmaskerd

 

Bij terugkomst levert u alle bewijsmaterialen in en wordt bekend gemaakt wie het gedaan heeft en waarom. Natuurlijk zal dit voor de nodige verrassingen zorgen en wordt het winnende team gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 3,5 uur durend programma is inbegrepen:
– Gebruik walkie talkie en polaroid camera
– Spannende opdrachten
– Acteur
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 26,75
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld