Dagje plezier bij Toon Vertier

13:30

Ontvangst

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie, of wat denkt u van warme chocolade melk met slagroom. Waarna u bent welkom geheten staan de spelen voor u gereed.

14:00

Eerste spelonderdeel

Na een korte instructie verdelen we het gezelschap in watSpijkerslaan.. kleinere groepjes die met elkaar de strijd aangaan. Gezellige en spannende spelen passeren de revue. Eenieder zal zich enorm vermaken dit door het variabele aanbod van de spelen. Dat de meeste druk deze middag wordt uitgeoefend op de lachspieren is een feit.

14:45

Pauze

Na het eerste gedeelte enthousiast gespeeld te hebben houden we een pauze waar er voor eenieder weer de gelegenheid is om even bij te kletsen met de andere teams onder het genot van een drankje.

15:15

Tweede spelonderdeel

Na de pauze beginnen we aan het tweede onderdeel van deze winterspecial. PA210105De spelen die gedurende deze dag voorbij komen zijn ook zeer uitdagend. Zo maken de deelnemers kennis met de toren van pisa / de pan en de lepel en wat denkt u van de XL Toren. Wie van u laat de toren vallen? Daag je collega’s, vrienden of familie uit om bijvoorbeeld het evenwichtsorgaan te testen. Eenieder kijkt er makkelijk tegenaan doch onze ervaring is anders, dat blijkt dan ook zo tijdens de prijsuitreiking. De meeste spelen worden binnen uitgevoerd zodat het met slecht weer toch doorgang kan vinden.

16:00

Borrel

Na deze lachdag wordt er voor eenieder een drankje geserveerd (indien gereserveerd). Er is gelegenheid om bij te kletsen en de kneepjes van het vak nog even door te nemen.

16:30

Prijsuitreiking

De jury heeft de balans opgemaakt voor op de prijsuitreiking. Het team wat namelijk de meeste punten heeft weten te scoren wordt gefeliciteerd met een originele fles Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Stamppottenbuffet – Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok.

Bij dit 3,5 uur durend programma is inbegrepen:
- Spelleider
- 2 consumpties
- Locatie
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Bittergarnituur
- Gebak
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 23,75
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld