Dagje Tukkend Touren

10:00

Ontvangst

Het gezelschap wordt welkom geheten op deze beroemde Tuk Tuk dag. Velen van u hebben de tuk tuk zien rijden, maar daar hield het dan ook op. Van nu af aan is dat verleden tijd.

10:30

Tuk Slogan Tour

Na een korte uitleg over het gebruik van de tuks, die rijden op groengas, ontvangt u een routebeschrijving en de sensationele tuk slogan speurtocht. Onderweg heeft u de mogelijkheid om in een Brabantse horecagelegenheid de inwendige mens te voorzien van wat nat. Een tocht boordevol belevenis en avontuur dat in uw geheugen gegrift zal staan.

13:30

Voorstel voor de inwendige mens

Afhankelijk van uw keuze kan er een heerlijke lunch geserveerd worden van broodjes, zoet en vleeswaren. Een gekookt eitje, een slaatje, koffie en thee zal niet ontbreken. Kortom een heerlijke lunch.

14:30

Puzzelrit op de Vertierfiets

U neemt plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving met puzzelopdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden en heeft u tijd om met uw gezelschap even te controleren of u wel goed gereden bent of niet. Blijkt tijdens de pauze dat uw team nog wat punten achterloopt dan is er gedurende het tweede deel van de tocht de kans om de achterstand in te halen.

16:30

Prijsuitreiking

Bij het eindpunt wordt men opgevangen met een lekker drankje. Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 6,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Tuk Slogan Tour incl. route en tuk slogan speurtocht
– Puzzelrit op de vertierfiets
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Lunch (broodbuffet, of in overleg)
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 64,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 52,50

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld