Dagje Vleut

09:45

Ontvangst

U wordt verwacht op ons zonnig gelegen terras, waar een kop koffie met iets lekkers voor u klaar staat en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers.

10:15

Fotozoektocht op de Vertierfiets

Goed uitgerust stapt u met zijn allen op een meermansfiets van “Toon Vertier”, waar u met een fotozoektocht langs alle bezienswaardigheden van deze bosrijke omgeving fietst. Tijdens de pauze in deze tocht krijgt u een drankje aangeboden.

12:15

Pannenkoeken….mmmm

U wordt rond het middaguur verwacht in het pannenkoekenhuis, waar u een pannenkoek naar keuze krijgt aangeboden. Voor de kinderen serveren we speciale kinderpannenkoeken. Ook staat er voor iedereen een drankje klaar.

13:15

Adventure Golf

Een prachtige baan in het buitengebied van Best. Het ideale van Adventure Golf is dat het door iedereen gespeeld kan worden. In zo min mogelijk slagen 18 holes afleggen met een diversiteit aan natuurlijke hindernissen. Werkelijk een fantastisch spel om te spelen. Adventure Golf is een spel voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden. 

14:15

Bezoek Dierenpark

Tot slot brengt u een bezoek aan dierenpark “Best Zoo”. Hier komt u oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld, zoals jaguars, poema’s, kamelen, zebra’s, lama’s, enz. Voor de kinderen is er een kinderwandelsafari en een leuke speeltuin.

17:00

Einde Programma

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 7 uur durend programma is inbegrepen:
3 consumpties en iets lekkers bij het ontvangst
– Fotozoektocht op de vertierfiets
– Pannenkoek naar keuze
– Streetgolf
– Bezoek aan het dierenpark

Optioneel:
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 41,65
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 36,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld