Dagje Vleut

09:45

Ontvangst

U wordt verwacht op ons zonnig gelegen terras, waar we u welkom heten en waar u desgewenst een kop koffie met iets lekkers kunt nuttigen.

10:15

Fotozoektocht op de Vertierfiets

Goed uitgerust stapt u met zijn allen op een meermansfiets van “Toon Vertier”, waar u met een fotozoektocht langs alle bezienswaardigheden van deze bosrijke omgeving fietst. Tijdens de pauze in deze tocht krijgt u een drankje aangeboden. Tijdens de tocht bent u bezig met het zoeken naar het juiste antwoord wat past bij het juiste plaatje.

12:15

Lunch….mmmm

De lunch wordt altijd vooraf met u besproken.
U wordt rond het middaguur verwacht in het restaurant, of nog beter, op het terras. In overleg staat hier voor u de gereserveerde lunch of een flinke uitsmijter met een keuze tussen gerookte ham, rauwe ham, kaas en spek.

13:15

Mega bowl

Mega bowl bestaat uit een variatie aan hindernissen op 11 banen. U rolt met de bal over de baan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit spel is voor iedereen toegankelijk, en leuk voor jong en oud. Er worden een aantal teams van het gezelschap gemaakt die tegen elkaar spelen om de meeste punten te behalen. 

14:15

Bezoek dierenpark

Het programma zit er even op. U rijdt nu met eigen vervoer (ca. 7 min) door het meijerijse populierenland om zo uit te komen bij dierenpark BestZoo. Hier komt u oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld, zoals jaguars, poema’s, kamelen, zebra’s, lama’s, enz. Voor de kinderen is er een kinderwandelsafari en een leuke speeltuin.

17:00

Einde Programma

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 7 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Fotozoektocht op de vertierfiets
– Ongedwongen spel naar keuze
– Bezoek aan het dierenpark

Optioneel:
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch in overleg, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 34,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 29,90

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld