Dagje Vleut

09:45

Ontvangst

U wordt verwacht op ons zonnig gelegen terras, waar een kop koffie met iets lekkers voor u klaar staat en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers.

10:15

Fotozoektocht op de Vertierfiets

Goed uitgerust stapt u met zijn allen op een meermansfiets van “Toon Vertier”, waar u met een fotozoektocht langs alle bezienswaardigheden van deze bosrijke omgeving fietst. Tijdens de pauze in deze tocht krijgt u een drankje aangeboden.

12:15

Lunch….mmmm

U wordt rond het middaguur verwacht in het restaurant, of nog beter, op het terras. Hier staat u een heerlijke lunch te wachten. Een flinke uitsmijter staat er op het menu met een keuze tussen gerookte ham, rauwe ham, kaas en spek.

13:15

Mega bowl of Petanque

U kunt kiezen voor Petanque, een oerhollands baslspel in een nieuw jasje. De bedoeling is om de grotere petanque ballen zo dicht mogelijk bij een kleine but te werpen. Voor jong en oud een ongedwongen bezigheid waar je met en tegen elkaar aan het spelen bent.

U kunt ook kiezen voor Mega bowl. Een variatie aan hindernissen op 11 banen. U rolt met de bal over de baan om zoveel mogelijk punten te verzamelen.  Beide spellen zijn voor iedereen toegankelijk, en leuk voor jong en oud. Er worden een aantal teams van het gezelschap gemaakt die in de meeste gevallen in piramide vorm spelen om uiteindelijk 13 punten te behalen. 

14:15

Bezoek dierenpark

Het programma zit er even op. U rijdt nu met eigen vervoer (ca. 7 min) door het meijerijse populierenland om zo uit te komen bij dierenpark BestZoo. Hier komt u oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld, zoals jaguars, poema’s, kamelen, zebra’s, lama’s, enz. Voor de kinderen is er een kinderwandelsafari en een leuke speeltuin.

17:00

Einde Programma

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 7 uur durend programma is inbegrepen:
– 2 consumpties en iets lekkers bij het ontvangst
– Fotozoektocht op de vertierfiets
– Lunch – Flinke uitsmijter
– Ongedwongen spel naar keuze
– Bezoek aan het dierenpark

Optioneel:
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 41,65
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 36,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld