Toon Vertier

Feestavond Ik hou van Holland

Dat deze feestavond ‘Ik hou van Holland’ bij de top 5 hoort van de Brabantse Feestavonden is een feit. Een perfect bedrijfsuitje wat nog lang in het geheugen gegrift zal staan.

Opening Buffet
Een variëteit aan koude en warme gerechten van vis en vlees. U kunt dan ook genieten van dit heerlijke buffet met voor ieder wat wils.

Ik hou van Holland
Na het buffet zal de spelleider de teams bekend gaan maken die met elkaar de strijd aangaan. De deelnemers spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. De lachspieren draaien op volle toeren, hilarische momenten passeren de revue en de Nederlandse muziekfragmenten worden ten gehore gebracht. Al snel zal blijken dat er deelnemers bij zitten die mee kunnen doen aan The Voice of Holland.

Het laatste uur
Nu de spelrondes erop zitten zijn we benieuwd wie de felbegeerde prijs in ontvangst neemt. DJ Jeroen verzorgt de muziek, de feeststemming wordt opgevoerd en menig voetjes zullen de dansvloer raken. Een feestavond waarbij desgewenst alle dranken naar believen worden geserveerd, is een gegarandeerd succes.

Welterusten
We sluiten deze Holandse Avond af met een lekker bekske koffie of thee.
Zeker weten, dit is een avond om nooit te vergeten!

Bij deze 4,5 uur durende feestavond is inbegrepen:
- Muziek van DJ Jeroen
- Spelleider
- Onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet
- Heerlijk nagerecht

Optioneel:
- Drank arrangement vanaf € 5,15 per persoon

Prijs p.p.:
Volwassenen € 52,90

Aanvang: 19.30 uur – Einde: 24.00 uur

Sfeerbeeld