Ik hou van Holland

14:00

Welkom

PB050109 verkleindEen perfecte familiedag / personeelsuitje of bedrijfsfeest is het spel ‘ik hou van Holland’. De deelnemers worden welkom geheten door onze ‘Linda de Mol’. Na de welkomstborrel worden er teams gemaakt die met elkaar deze middag de strijd aangaan.

14:30

Ik hou van Holland

Lachen gieren brullen dat staat er deze middag te gebeuren. Het arrangement ik hou van Holland is een belevenis op zich en bijzonder om te mogen spelen.
Elke deelnemer kan hier dan ook aan mee doen. De deelnemers van het spel “ik hou van Holland” spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. Het spel wordt in teams gespeeld die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven.

15:30

Pauze

Speel, zing, brul en raad mee in teams met het Ik Hou van Holland SpelNa het eerste uurtje ik hou van Holland volgt een pauze waarin er een consumptie (indien gereserveerd) wordt geserveerd. Als eenieder weer gereed is beginnen we aan het tweede deel.

16:00

Tweede deel Ik hou van Holland

De lachspieren draaien weer op volle toeren. Hilarische momenten passeren de revue en de Nederlandse muziek fragmenten worden ten gehore gebracht.
Al snel zal blijken dat er deelnemers bij zitten die mee kunnen doen aan Popstars.

17:00

Prijsuitreiking

Aan het einde van deze gezellige dag wordt het winnende team bekend gemaakt. Wie neemt de felbegeerde prijs in ontvangst?

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok of het Stamppottenbuffet.

Het stamppottenbuffet is tijdens de koude wintermaanden een echte aanrader, vandaar dat we hier inhoudelijk even op ingaan. Een buffet wat zeker zal smaken, dit omdat het onder meer uit streekproducten vervaardigd is. Het buffet omvat o.a. Boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, wortelstamppot, verse worst, spek, rookworst, hachee, roggebrood, appelmoes en jus.

Wij wensen u alvast een leuke dag en een smakelijk eten toe!

Bij dit 3,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 
1 consumptie
– Spelleider
– Hilarische onderdelen
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

 Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 25,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 14,00

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld