Sla je Slagdag

13:00

Welkom

 

U wordt welkom geheten op ons zonnige terras waar er voor u koffie/thee en voor de kinderen frisdrank met iets lekkers klaarstaat.

13:30

Fotozoektocht op de meermansfiets

Als iedereen helemaal gereed is voor de eerste activiteit, gaat u met de vertierfiets op weg. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op foto’s die u meekrijgt op deze route. Het team dat in deze tocht de meeste goede antwoorden weet te vinden is uiteraard het winnende team van het eerste onderdeel.

15:30

Pauze

Onder het genot van een kopje koffie of een pilsje (indien gereserveerd) kunt u even lekker uitrusten van de fietstocht. Ondertussen zal er druk overleg gevoerd worden over de antwoorden van de fotozoektocht.

16:00

Boerengolf – Adventure Golf

U staat met uw gezelschap midden in de natuur. Hier maakt u kennis met alle hobbels en obstakels die zowel adventure golf als boerengolf met zich meebrengen.  U slaat met een originele golfstick één die aan het uiteinde is voorzien van een authentieke klomp. U probeert in zo min mogelijk aantal slagen de bal in de hole te krijgen. Het team dat dit voor elkaar krijgt wordt waarschijnlijk geselecteerd voor het Nederlands kampioenschap golf spelen. Beide spelen zijn geschikt voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden.

17:30

Prijsuitreiking

Aan het einde van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4,5 uur durend programma is inbegrepen:
-
2 consumpties
- Fotozoektocht op de meermansfiets
- Boerengolf of Adventure Golf
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 19,75
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 16,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld