Super dag

14:00

Welkom

Onder het genot van een kopje koffie wordt u welkom Terras3 verkleindgeheten voor deze sensationele superdag. Uw gezelschap wordt in teams van ca. 5 personen verdeeld. Deze gaan met elkaar een gezellige en spannende dag tegemoet.

14:30

Boerenspelen

simg2218-smElk team van het personeelsfeest, teamuitstapje of van de familiedag probeert zoveel mogelijk punten te behalen bij de boerenspelen. Onderdelen zoals A lopen, krat stapelen, latlopen, twister, evenwichtsbalk en onder andere spijkeren komen aan bod. Uw inzicht en inventiviteit spelen hierbij een belangrijke rol. Uitdagende boerenspelen waar voor elk team veel plezier in te beleven valt.

16:00

Pauze en tussenstand

Na het spel parcours te hebben afgelegd volgt er een pauze zodat de deelnemers de hilarische momenten nog eens mondeling de revue kunnen laten passeren.

16:30

Adventure Golf

Een baan waarvan er niet 1 in Nederland is! De rustieke uit 18 holes bestaande adventure golfbaan is speciaal ontwikkeld voor de recreant. Jong en oud bevinden zich in een prachtige natuurlijke omgeving waarin men zich kan ontspannen en concentreren om in zo min mogelijk aantal slagen de hindernissen te doorstaan.

18:00

Prijsuitreiking

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
-
Welkomstdrankje
- Diversiteit aan boerenspelen
- Adventure Golf
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
- Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
Volwassenen € 24,75
- Kinderen 5 t/m 11 jaar € 14,75

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld