Tuk Special

13:30

Hartelijk Welkom

Onder het genot van een kopje koffie/thee (indien gereserveerd) wordt u door Toon Vertier welkom geheten op ons zonnig gelegen terras.

14:00

Fotozoektocht op de meermansfiets

Als de inwendige mens is voorzien neemt u plaats op de meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden. Hier heeft u dan ook weer de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen. Daarna wordt de tocht hervat voor het 2e gedeelte.

16:00

Pauze

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Hier passeren veel verschillende antwoorden onder de deelnemers die de tocht hebben gereden.

16:30

Mega bowl

Nu het eerste onderdeel van de dag erop zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega bowl te ontdekken. Diverse uitdagende hindernissen op 11 verschillende banen. Aan u de opdracht om de bal op, in of door de hindernis te rollen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen.

17:30

Pauze

Na het ongedwongen spel komen we even bij op het terras waar tevens een korte instructie gegeven zal worden over het laatste onderdeel van deze dag de “tuk tuk tour”.

18:00

Tuk Slogan Tour

U neemt met maximaal 4 personen plaats in de tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op de foto’s die u meekrijgt op deze route. Aan het einde is het de bedoeling om de slogan af te maken met behulp van de gevonden letters in de fotozoektocht. Kortom werkelijk een beleving die u meegemaakt moet hebben en nog lang over nagepraat zal worden.

19:00

Prijsuitreiking

Aan het eind van deze veelbelovende middag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere deelnemers.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 5,5 uur durend programma is inbegrepen:
– 1 consumptie
– Fotozoektocht incl. route
– Plaatsnamenrebus
– Mega bowl
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 47,00
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 33,40

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld