Wie is de Mol?

14:00

Welkom

U wordt WELKOM geheten voor het welbekende programma WIE IS DE MOL. (incl. consumptie indien gereserveerd)

14:30

Instructie “Wie is de Mol”

Er volgt uitleg over het spel. Er wordt een groepsindeling gemaakt, en ja hoor, de MOL zit dan al in elke groep! De MOL heeft maar één opdracht en dat is: SABOTEREN. Terwijl ludieke opdrachten worden uitgevoerd, zal de MOL de gehele dag meeloeren. Wie vertrouwt u nog in uw team om opdrachten te laten uitvoeren? De groepen ontvangen naast de routebeschrijving, ook opdrachtformulieren en een polaroidcamera.

15:00

Wie ontdekt de Mol en verdient het meeste geld?

Tijdens de route door het centrum voeren de deelnemers opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Creativiteit en samenwerking spelen hierbij een belangrijke rol. Onderweg gaat de groep op zoek naar Mr. X. Wie is hij? Waar is hij? Wat moeten we doen? De MOL probeert opdrachten te dwarsbomen en zoveel mogelijk geld uit de pot te laten verdwijnen.

16:00

Pauze

Halverwege de tocht kunt u even discussiëren met de andere teams.

16:30

Vervolg “Wie is de Mol”

Na de pauze wordt de tocht vervolgd. Het vermoeden van wie de MOL nu eigenlijk is begint voor de oplettende deelnemers steeds duidelijker te worden. Het rest de groep nu nog enkele opdrachten te vervullen voordat de antwoorden bekend worden gemaakt.

17:30

Willen alle Mollen nu opstaan

Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De MOLLEN worden ontmaskerd en de reacties komen los! “Niet gedacht, wel gedacht, ik zei het toch”. Onder het genot van een drankje (indien gereserveerd) krijgen de MOLLEN de kans om hun ‘teamgenoten’ te vertellen hoe ze zijn misleid. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega’s beter te leren kennen. Het winnende team wordt gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
– Routebeschrijving
– Opdrachtformulieren
– Gebruik polaroidcamera
– Acteur
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Prijs p.p.:
– 
Volwassenen € 25,50
– Kinderen 5 t/m 11 jaar € 15,50

(Programma kan op diverse tijden starten).

Sfeerbeeld